چهل سند در اثبات شهادت حضرت فاطمه (علیهاالسلام)

شهادت حضرت فاطمه

چهل سند در اثبات شهادت حضرت فاطمه (علیهاالسلام) از کتب معتبر اهل تسنن

مقدمه

چگونه بگويم؟ به که بگويم؟ چگونه ناله سر کنم؟ چگونه فرياد کشم؟ که اين واقعيت تلخي است که تاريخ و احاديث معتبرشیعه وسنی گواه آن است.

خواستم مقدمه ای بنویسم، قلم ازنوشتن عاجز بود و ازشرح ماجرا ناتوان، بهتر آن دیدم که شرح ماجرا از زبان امیر بیان حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام گفته شود:

«در دلم جراحتى است چرك آورنده ودر سـيـنه‌ام اندوهى است از جا به درآورنده و چه بسيار زود جدایى افتاد ميان ما و به سوى خدا شكايت مى كنم حال خود را، و به زودى خبرخواهد داد تو را دختر تو به معاونت و يـارى كـردن امـت تـو يكديگـر را بر غـصـب حق من و ظلم كردن در حق او، پس از او بپرس احوال را چه بسيار غم‌ها در سينه او بود كه به کسى نمى تـوانسـت اظهار بکند و بـه زودى همه را به تـو خـواهـد گـفت و خدا از بـراى او حكم خواهد كرد و او بـهترين حكم كنندگان اسـت.

… اگر بيم چيرگى ستمكاران نبود براى هميشه در كنار قبرت مى‏ماندم و نزد ضـريح تـو معتكـف مى‌گرديدم و هرآينه فرياد به ناله بر مى‌داشتم مانند فريادِ زن فرزند مرده در اين مصيبت بزرگ پس خدا مى‌بيند و مى‌داند كه دخترتو را پنهان دفن مى كـنم از ترس دشمنان او وحقّش را غصب كردند به قهر و ميراثش را منع كردند وحال آنكه از زمان رحلت تو مدّتـى نگذشـته بود و نـام تـو كهنه نشده بود، پس به سوى تو شكايت مى‌كنم يا رسول اللّه و در اطاعت تو تسلى نيكو هست پس صلوات خدا بر او و بر تو باد و رحمت خدا و بركات او» (امالى شيخ طوسى ص 109، مجلس چهارم ، حديث 166).

همچنین بخوانید: زندگی نامه پربرکت امام حسن مجتبی(علیه السلام)

خواننده‏ گرامي آنچه در اين کتاب ملاحظه خواهید فرمود، ذکر 40 روايت و نيز مدارک تاريخی از اهل سنت در رابطه با يورش به خانه حضرت فاطمه و آتش زدن آن و اثبات شهادت آن حضرت، که از منابع دست اول اهل تسنن جمع‏ آوري و ترجمه شده است؛ تا روشن شود كه مسأله هتك حرمت خانه زهرا (عليها السلام) و رويدادهاى بعدى، يك امر تاريخى مسلّم است و از مجموع آنها اين نتيجه قطعي به دست مي‏ آيد که مسئله‏ آتش زدن خانه‏ وحي در نزد علماي بزرگ اهل تسنن هم يک مسئله‏ قطعي مي‏ باشد. لازم به ذکر است که:

  1. در این کتاب از بحث تحلیلی ومفصل خودداری شده است.
  2. سعی شده مطالب برای عموم قابل استفاده و مفید فایده باشد.
  3. عین مطلب از کتب اهل تسنن بیان شود.
  4. سند هرحدیث به طور دقیق ذکر شده است.
  5. به جهت رعایت اختصار فقط به چهل منبع از منابع متعدد اشاره شده است.
  6. در نقل مدارك، ترتيب زمانى را از قرن‌هاى نخستين در نظر گرفته شده است، تا برسد به نويسندگان عصر حاضر.

و ثواب آن را اهدا می کنم به اول شهیده راه ولایت که تـحـت تاءثير جوّ و شرايط حاكم بر جامعه قرار نگرفت و در راه خدا و برای رضای او تلاش کرد و در راه دفاع از حق، به خاطر سرزنش اين و آن، كوتاهى نمى‌كرد. (لا تَاءْخُذُهُ فِى اللّهِ لَومَةُ لائِمٍ).

 

والسلام علی من اتبع الهدی

فاطمیه 1433-  عبدالکریم

یکی ازمحققین حوزه علمیه قم

______________________________________________________________

برای دانلود فایل PDF کامل کتاب کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: Content is protected !!